LOADING

Trucuri pentru o sedinta foto reusita . Part. 1 : Imbracamintea

   [sociallocker id=2251][/sociallocker] Îmi doresc de foarte mult timp să incep să scriu câteva sfaturi / trucuri pe care să puteți să le folosiți când veniți la ședințe foto.  În articolul de azi vreau  să discutăm despre ideei și sfaturi legat de ținuta pe care să o alegeti pentru ședințe foto individuale, de familie sau chiar pentru cele de love story.

1 Alegerea hainelor

Aceste fotografii se vor transforma in amintiri frumoase asa ca este foarte important ca hainele sa fie alese cu atentie. In functie de locatie si pachetul foto ales inchercati sa aduceti mai multe vestimentatii 2-3 la numar. Chiar recomand sa probati hainutele inainte de sedinta. S-ar putea ca rochia preferata sa nu va mai placa asa de mult ca acum un an. Foarte important sa va simtiti comfortabil in tinuta aleasa.

2 Imbrăcămintea cât mai simplă

Evitați tricourile cu reclame mari evidente, gen Pepsi sau Coca Cola sau tricourile cu texte ciudățele. S-ar putea ca peste 10 ani să nu mai fie la modă. Evitați modelele complexe carouri, dungi , in special cele orizontale. Atenția în imagine trebuie să rămână pe voi și nu pe modelul de pe tricou. (Asta în cazul în care nu doriți să faceți tricouri personalizate, de ex: tată de fată, am spus da) Ultimele menționate sunt amuzante și creative care o să vă placă și cu trecerea timpului.

3  Scoate în evidență trăsăturile cu ajutorul hainelor
Purtați haine care vă vin mai bine, nici prea largi și nici prea strâmte. Nu purtați tricouri fără mâneci sau bretele foarte subțiri. Daca vreti ceva mai elegant este de preferat sa alegeti ceva care sa acopere manecile. Fetele cu format rotund arata bine cu guler pătrat, dreptunghiular iar fetele cu format lung arata bine cu formate de guler ovale sau rotunde.

 4. Culorile
Un subiect foarte important si trebuie discutat diferit pentru fiecare tematica foto. Hainele de culoare plina, solida, dau bine in poze. Evitati tonurile neutre: roz, bej,gri etc..Aceste culori au tendința de a domina fotografia si aplatizeaza imaginea. Culorile inchise au efect de slăbire și sunt potrivite pentru fotografii close-up sau imagini elegante. Pentru imagini cu tentă elegantă recomand visiniu, negru, albastru inchis.

Voi ce părere aveti?  Ce ați alege pentru ședința voastră de mult visată?

LEAVE A REPLY